Hvad behandler vi?

Vi benytter de nyeste metoder og teknikker med udgangspunkt i din krop

Vi er erfarne fysioterapeuter på klinikken som alle har videreudannet os.

Mulligan og Mckenzie behandlingsmetoderne praktiseres på klinikken.

Begge metoder benyttes til at mobilisere kroppens led, hvor der med hænderne guides til hensigtsmæssig bevægelse for at forbedre kroppens bevægemønstre, fjerne smerte og opnå mere optimal funktion af kroppen. 

Bevægelserne under behandlingen danner grundlag for hjemmeøvelser ud fra et individuelt behov.

I takt med at forskning og viden om hjernen er øget, videreuddanner vi os indenfor dette område. Det hedder hjernebaseret træning, Z-health, hvor man træner kroppen med udgangspunkt i de reaktioner som observeres under behandlingen.  Dette er vigtigt at forholde sig til for at skabe de bedste muligheder for en nødvendig forandring.

Vi behandler akut opståede skader som f.eks. forstuvede led, lændehold, whiplash og sportsskader.

Behandling af mere vedvarende smerter som f.eks. ondt i ryggen eller hovedpine p.g.a. meget siddende arbejde og ensidigt gentagne bevægelser, er også vores kompetence. Hvis du har prøvet at lave en forandring som at ændre din siddestilling eller undgå smertefremkaldende bevægelser, så ved du hvor svært det kan være at lave den forandring.

Årsagen er at vi fungerer i kraft af indlærte vanemønstre, som det kræver energi at lave om på – så for at kunne lave den ønskede forandring kræver det et klart fokus og en plan – og det er det vi kan hjælpe med .

Vi behandler også patienter med kroniske sygdomme såsom sclerose og halvsidig lammelse.

På siderne herunder kan du læse mere om de enkelte behandlingsmetoder.

Individuel behandling og holdtræning

Mckenzie- og Mulliganmetoden

Z-health

Fysio-pilates

Akupunktur